O nama

Dobrodošli! Moje cipele već punih 25 godina hrvatskom tržištu nudi najmoderniju obuću za žene svih generacija. Osim obuće, u našim trgovinama možete pronaći torbe, novčanike, kozmetiku za njegu obuće, čarape, kape i rukavice!

U Mojim cipelama svatko će pronaći ono što traži. Bila to obuća ili torba za vjenčanje ili maturalnu večer, za posao ili šetnju gradom, naše ljubazno osoblje uvijek će Vam pomoći pri odabiru modela.


Naše trgovine možete posjetiti u City Centru One East u Zagrebu te u City Centru One u Splitu, a obuću možete naručiti i preko našeg web shopa iz udobnosti vlastitog doma. Moje cipele su i Vaše cipele!

U trgovinama nudimo veliki izbor ženske obuće, od čega posebno možemo istaknuti fashion program salonki odnosno štikli i sandal za sve prigode ; vjenčanja odnosno svadbe, krizme, pričesti, štikle i sandale na visoku, srednju ili nižu petu, za sve svečane i posebne prilike, ali i za svakodnevno nošenje. Pažljivo pratimo modna kretanja u svijetu i ponudu poznatih modnih brendova kao franžiza Alizee, te prema uzoru na njih nudimo modele obuće prema zadnjoj modi ali po izuzetno povoljnim i prihvatljivim cijenama. Posebno ističemo našu ponuda bijelih štikli i salonki. Osim svečanog programa salonki, štikli i sandala, nudimo i veliki izbor ostale obuće; modne cipele, modne tenesice, udobne balerinke, gležnjače, čizme, pogodne za nošenje za svaki dan.

Materijali od kojih su izrađene su uglavnom eko koža, umjetna koža umjetna brušena koža, umjetna lak koža. Osim umjetnih materiala, dio asortimana obuće nudimo i u pravoj koži. Žensku obuću nudimo također u velikim brojevima, tako da u ponudi imamo ženske štikle odnosno salonke, modne
sandale i cipele, osim u standardim brojevima od 35 do 41 i u posebnim veličinama odnosno ženskim brojevima do 44.

 

Uvjereni smo da će svatko od Vas pronaći željeni par obuće u jednoj od naših trgovina, ili na našem
webshopu Mojecipele.com

Trgovine Moje Cipele nalaze se u Zagrebu i Splitu. U Zagrebu se nalazimo u trgovačkom centru City
Centar One East Zagreb, adresa; Slavonska Avenija br. 11 D, na istočnom dijelu Zagreba, prizemlju
trgovačkog centra, etaža 0, preko puta trgovine Muller, i radno vrijeme trgovine je od 9 do 21 od
ponedeljka do nedelje.

U Splitu trgovina Moje Cipele se nalazi također u City Centru Split, na adresi Vukovarska 207, na etaži 1
pored slastičarne Cukeraj, a radno vrijeme trgovine je od 9 do 21 od ponedeljka do nedelje. Iznimno,
tijekom blagdana radno vrijeme može odstupati od navedenog.

Osnovni podaci
Naziv: MAD d.o.o.
Sjedište: A. Nuića 6, 10040 Zagreb
OIB: 26210651460
IBAN: HR9323400091110620134

* Molimo Vas da povrat obuće vršite isključivo na sljedeću adresu: 

MAD d.o.o.

Prelčeva 51

10360 Sesvete

Close Košarica
Close
Kategorije